Оптимизация за търсачки SEO

SEO-то е полезно за имиджа, доверието и откриваемостта на бизнеса ви.
В страната има редица студия и фрийлансъри, които могат да извършат за вас качествена оптимизация ако се обвържете с договор

За да предложим нещо различно и конкурентно на SEO пазар пълен с опитни SEO оптимизатори създадохме услуга, която би могла да ви изстреля на първа страница след един или два месеца без да инвестирате много. Когато пристъпим към изпълнение няма да си “пазим хляба”, а ще ви споделим разнообразни важни принципи и тактики, които в перспектива ще ви помогнат да си оптимизирате сайта и сами. Имайте предвид, че Google обича плавната и натурална оптимизация и наказва сайтове, които прибягват до агресивни тактики.

В зависимост от словосъчетанието, бранша и сайта, който се оптимизира, понякога е по-изгодно да залагате на реклама с банери. Когато човек запомни уеб адреса (ако е лесен) той ще влиза директно. Все пак, ако нямате трудна конкуренция е задължително да се оптимизирате за топ 5, защото няма да ви излезе скъпо. Динамичната конкуренция от своя страна ви задължава да инвестирате в оптимизация ежемесечно и там нещата стават "по-солени" и ангажиращи.
Статистики сочат, че при резултатите от търсене 20-30% отварят някое от платените рекламни карета. Около 70% имат повече доверие в натуралните резултати (което разбира се варира за различните сфери) Също така, 80% отварят повече от една страница от резултатите и под 10% продължават да търсят на втора страница. Любопитно е да се спомене, че когато сте в топ 5 при натуралните резултати и същевременно рекламирате с текстово каре, сайтът ви ще се отваря от над 90% от търсещите (проучване на bing от 2015г.)

Имайки всичко това предвид става ясно, че след като съществува голяма вероятност вашите потенциални клиенти да отворят и сайтове на конкуренти, става наложително да разполагате със сайт създаващ комфортна среда чрез интуитивна визия и дизайн, умеещ да продава и да вдъхва доверие.
Както оптимизацията, така и онлайн рекламата имат своите плюсове и минуси. Препоръчително е да се свържете с нас посредством чат системата (долу вдясно) за да анализираме на момента ситуацията и да набележим най-изгодните и ефективни решения.