Мениджмънт и Администрация

Уеб магазините, които предлагаме имат контролен панел, позволяващ лесно управление на съдържание, а често и на визията.

В някои случаи собствениците на сайтове нямат време, желание или познания за да се занимават с тяхната поддръжка и да обновяват съдържанието. Ако не желаете да плащате заплата и осигуровки на някой с трудов договор за нещо, с нормална сложност, което често не е и ежедневно занимание, можете да ползвате нашите услуги в сферата на Управлението на уеб сайтове и електронни магазини.

Това, което предлагаме освен стандартните за сферата, администрация на коментари, добавяне на ново съдържание и отстраняване на неизправности, включва и дизайн, обработка на кадри и управление на профили във всички популярни социални мрежи. Крайната цена се определя след изясняване на параметрите в работния процес. Предлагаме едни от най-ниските цени в сферата.

Реклама и Маркетинг

С над 7 години практика в сферата на онлайн рекламата и маркетинга можем да предложим достъп до ноу-хау, изградено около въздействието и потребителското поведение. Ние осъзнаваме, че умението да достиганеш до точния таргет пести разходи и увеличава шанса за продажба. Когато това е съчетано с прецизна рекламна стратегия обвързана с характеристиките на бизнеса и търсения обхват и въздействие на посланието, можете да сте сигурни, че ефектът ще е положителен. Eдно златно правило гласи - работи за марката за да работи после за теб.

Част от услугите, които предлагаме са мениджмънт на рекламни кампании в Google и неговата дисплейна мрежа (тя включва стотици сайтове от България и чужбина). Също така, менажираме рекламни кампании в мрежата на NetInfo посредством AdWise. Facebook, Instagram, Yahoo, Twitter, YouTube и Tumblr са част от сайтовете, с които работим. Преди да изготвим стратегия правим подробен маркетингов анализ на целевия таргет и конкуренцията, който не се заплаща допълнително.

Примерни Рекламни Пакети

Представяме ви ориентировъчни месечни пакети, спрямо които можете да добиете представа колко биха ви стрували някои стандартни решения за онлайн реклама. В крайната цена са включени бюджет за реклама и мениджмънт на самата рекламна кампания. Предоставяме и седмичен отчет и анализ на показателите. Имайте предвид, че някои продукти и услуги ганерират по-малък обем търсене и ако бюджетът не ви е изхарчен за месец, то той ще се прехвърли за следващия като за мениджмънт няма да се налага да се плаща допълнително до зареждане на нова сума за реклама. Предлагаме решения и за клиенти с малък месечен бюджет за реклама. Те основно са обвързани с Google и за мениджмънт се плаща символично.

Известяващ

За този пакет са необходими и Рекламни Банери. Подходящ е ако целите да информирате за предлаганите от вас услуги или продукти. Всеки месец може да ви докарва над 200 клика. Същевременно самата реклама ще бъде видяна от над 4000 човека, така че ако марката ви се помни лесно чрез банерите ще можете да постигате и разпознаваемост. Подходящ е за целогодишна реклама.

За откриваемост

Този пакет е подходящ за откриваемост и е насочен изцяло към потенциални клиенти. Съчетава в себе си и SEO похвати, които ще подобрят позоциите ви в Google За да бъде ефективна рекламата, сайтът ви трябва да е проектиран добре и да умее да продава. Препоръчва се ако предлагате услуги или малък брой продукти. Гарантира ви над 400 клика и повече от 6000 импресии. Подхоящ е за ежемесечна употреба.

Голям обхват

Ако искате да тествате какво би се случило с продажбите ви при засилена реклама, можете да поръчате подобен пакет. Той цели достигане на голям обхват от различни източници. За част от онлайн микса ще са нужни и банери.