Относно услугата и онлайн магазина

Разглеждате превю на един от нашите онлайн магазини с №109. Всичките полета в страниците достъпни от менюто горе са налични в крайния продукт. Полетата на магазина могат да се структурират по начина, от който се нуждаете през контролния панел или след наша намеса, която не оскъпява цената.

Повече за услугата.

В средата на 2015г. след разговорите ми с различни програмисти от страната установих, че закупуването на един качествен професионално изглеждащ уеб магазин не е по джоба на всеки, защото не всеки знае къде да търси. От своя страна, търсенето на нещо изгодно може да ви подведе да направите компромис и да се обърнете към слаб в креативната част програмист не следящ тенденциите и продаващ магазини със своя лесно пробиваема от хакери система за разплащане. Някои фирми предлагат магазини за над 5000лв. Тази цена не винаги разбира се е лишена от логика, защото ако отидете в студио и поискате изработка на магазин, те няма да ви кажат "ще развием определена основа", а направо ще си добавят към цената и сума за дизайнер, back-end и front-end девелопъри та даже и тестър. Приемете го, уеб студията често имат няколко собственика и различни разходи, а отделно целят повече поръчки изпълнени за по-кратко време, защото и работната ръка взима скъпо. Никой няма да почва да кодира от нулата за да ви гарантира, че получавате нещо уникално, защото това значи ангажиран работен ресурс за повече време. В най-добрия случай проектът почва от средата, а дизайнерът ако го има е добре запознат с какви решения разполага, така че стереотипът често е гарантиран. Ако работите с малки онлайн студия, те също са информирани за пазарните цени и спокойно си предлагат готови решения с цени над 1000лв. Все пак, след търсене се намират и фирми или програмисти предлагащи уеб магазини на цена между 500 и 700лв. но при тях често визуалното изживяване за посетителите ви ще е с риск за бизнеса и имиджа изобщо.

Къде се намира WebMagazini.bg

Изхождайки от пазарната ситуация, реших да доразвия услугата на Saitove.bg, (корпоративни сайтове за 120лв.) добавяйки към нея и услуга за уеб магазини. Отново в ядрото на концепцията стои високо естетическо качество, възможност за визуални промени и подбиване на пазарната цена с мисъл за българския клиент. Нашите магазини предлагат всичко нужно за да продавате онлайн. Поддържат плащания през ePay, EasyPay, PayPal, с банков превод или наложен платеж. Работят със speedy и econt. Уеб магазините ползват системата за пазаруване на 4-те водещи световни марки. През тях имате достъп до множество безплатни разширения. Придружени са и с контролен панел и множество функционалности. Те са програмирани с тестван код предвиден и за портативни устройства. Цената на уеб магазин е 680лв. В случая не е годишна, а еднократна. Ако не се нуждаете от мениджмънт за уеб магазина си от наша страна, при финализирането на поръчката предоставяме кратко PDF описание на български (3 до 5 стр.) за лесна работа с контролния панел.

В цената е включено:

Привеждане в готов за ползване вид
Добавяне на стартови продукти (до 5 продукта в 5-6 категории)
Дизайн за местата в магазина където имате нужда
(слайдери, шапки на категории, промо банери, ретъч на кадри...)
Визуални и структурни корекции (вероятно достъпни и през панела)
PDF - 3 до 5 страници описание на български за работа с панелаДруги Полезни Услуги

» Изработка на Рекламни Банери
» Лого Дизайн
» Ценови пакети за Мениджмънт
» Реклама в Интернет